>
Lonneke Noordeloos - Een 21 jarige studente bedrijfscommunicatie met een passie voor fotografie en social media. Oh en lekkere koffie. Ook erg belangrijk.

Fotograferen is voor mij meer dan alleen een mooi plaatje schieten. Ik wil jouw verhaal horen en het gevoel van dat moment in beelden vertalen. Een resultaat waar wij samen trots op kunnen zijn.

Mijn passie voor fotografie begon al vroeg. Vroeger had ik zo’n leuk klap mobieltje waar ik driftig alles om mij heen mee fotografeerde. Kwaliteit? Nee. Passie? Ja! Van een klapmobiel naar een smartphone en van een smartphone naar een spiegelreflex camera. Overal waar ik ben wil ik momenten vastleggen om herinneringen blijvend te maken. En dat doe ik dan ook maar al te graag met mijn geliefde Canon.

Langzaam maar zeker ontwikkel ik mijn eigen stijltje en hoop ik door de jaren heen nog heel veel bij te leren. Mijn focuspunten zijn momenteel: bruiloft, portret, horeca en event fotografie. Maar ik sta open voor andere richtingen. In september wil ik nog een halfjaar gaan studeren aan de fotovakschool in Amsterdam om mijn kennis nog een extra boost te geven.

Mijn doel is om het beste in mensen naar boven te halen. Het creëren van een band met de klant waardoor er naast een mooie plaatje ook een duidelijke emotie en verhaal in elke foto te zien is. Fotografie zie ik als een vorm van liefde. Samen creëren je een resultaat waar je trots op kan zijn. Wanneer een klant oprecht blij is met het resultaat en zichzelf (of zijn/haar bedrijf) in de foto’s herkent, dan is mijn doel bereikt. En vaak ben ik ook nog geïnspireerd door alle mooie verhalen die iedereen te vertellen heeft. Ik ben benieuwd wat mijn klanten motiveren en aansporen om te doen wat ze doen. Ik wil het verhaal horen. 

Naast fotograferen ben ik graag op reis en ontdek ik het liefst elke week een nieuwe plek. Ook ben ik maar al te graag te vinden in een koffietentje met mijn vriend of vriendinnen.

Zullen we samen een kopje koffie drinken en de mogelijkheden bespreken?

Liefs Lonneke