Portret/lifestyle en bruiloft fotografe - 22 jaar - dol op reizen - houdt van goede koffie - geniet van de kleine dingen - dol op gezelligheid

“Fotograferen is voor mij meer dan alleen een mooi plaatje schieten. Ik wil jouw verhaal horen en het gevoel van dat moment in beelden vertalen. Een resultaat waar wij samen trots op kunnen zijn.”

Mijn passie voor fotografie begon al vroeg. Vroeger had ik zo’n leuk klap mobieltje waar ik driftig alles om mij heen mee fotografeerde. Kwaliteit? Nee. Passie? Ja! Van een klapmobiel naar een smartphone en van een smartphone naar een spiegelreflex camera. Overal waar ik ben wil ik momenten vastleggen om herinneringen blijvend te maken. En dat doe ik dan ook maar al te graag met mijn geliefde Canon 6D mark II.

Ik heb de minor aan de Fotovakschool gevolg en heb inmiddels al heel wat ervaring. Van onzeker meisje ben ik uitgegroeid tot een zelfverzekerde fotografe. Ik focus mij voornamelijk op portret/lifestyle reportages en bruiloften. Ik ben namelijk dol op het vangen van pure emoties op beeld. Elke keer krijg ik zelf weer een lach (of traan) op mijn gezicht.

Naast fotograferen ben ik graag op reis en ontdek ik het liefst elke week een nieuwe plek. Ook ben ik maar al te graag te vinden in een koffietentje met mijn vriend of vriendinnen.

Zullen we samen een kopje koffie drinken en de mogelijkheden bespreken?

Liefs Lonneke