Portret/lifestyle

“Loving ourselves works miracles in our lives”

Het hebben van mooie foto’s van jezelf kan zorgen voor een echte boost in je zelfvertrouwen. En dat gevoel van trots en waardering wil ik graag met jou creëren. Of het nou gaat om een aantal mooie foto’s van jou voor jouw bedrijf, of een compleet verzorgde lifestyle reportage van jouw gezin of zwangerschap. Ik wil jouw verhaal horen en samen een mooi resultaat neerzetten.

Basispakket

♥  1 tot 1.5 uur fotograferen op locatie naar keuze
♥ Kennismaking via telefoon/mail
♥ Tussen de 20-25 professioneel bewerkte foto’s
♥ Aangeleverd in een prachtig online Album
♥ Heel veel gezelligheid

€219,- excl. BTW. en reiskosten

Andere hoeveelheid foto’s? Langere sessie? laat het me vooral weten. Ik bespreek graag de mogelijkheden met je!

“Mijn vriend en ik hebben bij lonneke een love shoot gehad. Blijft natuurlijk altijd spannend maar was nergens voor nodig! Direct op ons gemak gesteld, elkaar leren kennen wat zorgde voor een fijne sfeer en het was vooral heel erg ontspannen en gezellig. Na afloop nog wat wezen drinken en de foto’s doorgenomen! Het resultaat is prachtig geworden! Heel erg blij mee. Een aanrader om samen met je liefde te doen!”

Evelien
Evelien

“Een leuke middag met prachtige foto’s als resultaat. Ik voelde me door de prettige persoonlijkheid van Lonneke niet ongemakkelijk voor de camera en kreeg de juiste aanwijzingen. De foto’s zijn gemaakt in verschillende settings en zijn een mooie toevoeging aan mijn website en social media. Ik ben er enorm blij mee!”

Hanneke
Hanneke

“Al snel wat het vertrouwd en gezellig. Lonneke gaf hier en daar een aanwijzing of zei wanneer iets mooi was maar verder lieten we het lekker spontaan gaan. 2 Dagen later kreeg ik al een bestand met de foto’s. Ze waren zo mooi geworden! Helemaal wat ik ervan verwacht had en de nabewerking zorgde voor een heel mooi geheel. Bedankt voor de mooie foto’s Lonneke! Ik ga je zeker aanraden en als ik nog eens foto’s nodig heb, weet ik je te vinden!”

Roos
Roos