>
Portretfotografie
EVELIEN & MIKE – BY-EVELIEN

“Mijn vriend en ik hebben bij lonneke een love shoot gehad. Blijft natuurlijk altijd spannend maar was nergens voor nodig! Direct op ons gemak gesteld, elkaar leren kennen wat zorgde voor een fijne sfeer en het was vooral heel erg ontspannen en gezellig. Na afloop nog wat wezen drinken en de foto’s doorgenomen! Het resultaat is prachtig geworden! Heel erg blij mee. Een aanrader om samen met je liefde te doen!”

Portretfotografie
Hanneke – Healtbyhanneke

 “Een leuke middag met prachtige foto’s als resultaat. Ik voelde me door de prettige persoonlijkheid van Lonneke niet ongemakkelijk voor de camera en kreeg de juiste aanwijzingen. De foto’s zijn gemaakt in verschillende settings en zijn een mooie toevoeging aan mijn website en social media. Ik ben er enorm blij mee!” 

Portretfotografie
Roos – Etenmetroos

“Lonneke en ik kwamen in contact toen ik wat professionele foto’s nodig had voor mijn blog. We spraken af in het centrum van Leiden om op een paar verschillende plekken foto’s te maken. Ik had al vrij goed in mijn hoofd wat ik wilde en Lonneke speelde hier perfect op in. Van tevoren had ze een Pinterest bord gemaakt met haar ideeën van wat ik wilde en wat zij hierbij in gedachte had. Dit sloot nadeloos aan. Tijdens de shoot ging het heel relaxed. Al snel wat het vertrouwd en gezellig. Lonneke gaf hier en daar een aanwijzing of zei wanneer iets mooi was maar verder lieten we het lekker spontaan gaan. 2 Dagen later kreeg ik al een bestand met de foto’s. Ze waren zo mooi geworden! Helemaal wat ik ervan verwacht had en de nabewerking zorgde voor een heel mooi geheel. Bedankt voor de mooie foto’s Lonneke! Ik ga je zeker aanraden en als ik nog eens foto’s nodig heb, weet ik je te vinden!”