Portret/lifestyle shoot

Niets is fijner dan de momenten vast te leggen met mensen waar jij gelukkig van wordt. Foto’s om later terug te kijken en die een lach op je gezicht weten te toveren.

Ik help jou hier graag meer door middel van een mooie portret shoot of lifestyle reportage. Bij een portret shoot gaat het om het maken van ‘geposeerde’ foto’s op een locatie naar keuze. Bij een lifestyle reportage gaat het om het vangen van de pure momenten. Niet te geposeerd, niet te stijf, gewoon zoals het leven bij jullie thuis (of ergens anders) is. 

Basispakket

♥  1.5 tot 2 uur fotograferen op locatie naar keuze
♥ Kennismaking via telefoon/mail
♥ Tussen de 20-25 professioneel bewerkte foto’s
♥ Aangeleverd in een prachtig online Album
♥ Heel veel gezelligheid

€219,- excl. BTW. en reiskosten

Andere hoeveelheid foto’s? Langere sessie? laat het me vooral weten. Ik bespreek graag de mogelijkheden met je!

In april deed ik een shoot met Lonneke en ik ben erg tevreden over het resultaat en het contact met Lonneke voor, tijdens en na de shoot. Lonneke is flexibel en denkt goed met je mee. De foto’s (die ik trouwens sneller dan verwacht al toegestuurd kreeg) zijn heel mooi geworden en ik kan ze goed gebruiken voor mijn site en social media kanalen. Ik kan Lonneke zeker aanraden en mocht ik weer eens foto’s nodig hebben, weet ik wie ik daarvoor zal vragen!

Esther
Esther
Wintjes met Esther

“Mijn vriend en ik hebben bij lonneke een love shoot gehad. Blijft natuurlijk altijd spannend maar was nergens voor nodig! Direct op ons gemak gesteld, elkaar leren kennen wat zorgde voor een fijne sfeer en het was vooral heel erg ontspannen en gezellig. Na afloop nog wat wezen drinken en de foto’s doorgenomen! Het resultaat is prachtig geworden! Heel erg blij mee. Een aanrader om samen met je liefde te doen!”

Evelien
Evelien

“Een leuke middag met prachtige foto’s als resultaat. Ik voelde me door de prettige persoonlijkheid van Lonneke niet ongemakkelijk voor de camera en kreeg de juiste aanwijzingen. De foto’s zijn gemaakt in verschillende settings en zijn een mooie toevoeging aan mijn website en social media. Ik ben er enorm blij mee!”

Hanneke
Hanneke

“Al snel wat het vertrouwd en gezellig. Lonneke gaf hier en daar een aanwijzing of zei wanneer iets mooi was maar verder lieten we het lekker spontaan gaan. 2 Dagen later kreeg ik al een bestand met de foto’s. Ze waren zo mooi geworden! Helemaal wat ik ervan verwacht had en de nabewerking zorgde voor een heel mooi geheel. Bedankt voor de mooie foto’s Lonneke! Ik ga je zeker aanraden en als ik nog eens foto’s nodig heb, weet ik je te vinden!”

Roos
Roos