Portret shoot

Wat leuk dat je interesse hebt in een zakelijke portret shoot! In deze shoot gaan wij er samen ervoor zorgen dat jij foto’s krijgt die perfect bij jouw branding aansluiten. We kiezen een mooie locatie uit en hebben de tijd om zowel binnen als buiten te fotograferen. De shoot duurt 1 tot 1.5 uur en daarbij krijg je 10-15 professioneel bewerkte foto’s.

Wil je echt een tijdje vooruit kunnen en een volledige (social media) beeldbank creëren? Check dan de mogelijkheden voor een beeldbank shoot.

BASISPAKKET portret

♥  1 tot 1.5 uur fotograferen op locatie naar keuze
♥ Kennismaking via telefoon/mail
♥ Tussen de 10-15 professioneel bewerkte foto’s
♥ Aangeleverd in een prachtig online Album
♥ Heel veel gezelligheid

€199,- excl. BTW & reiskosten

In april deed ik een shoot met Lonneke en ik ben erg tevreden over het resultaat en het contact met Lonneke voor, tijdens en na de shoot. Lonneke is flexibel en denkt goed met je mee. De foto’s (die ik trouwens sneller dan verwacht al toegestuurd kreeg) zijn heel mooi geworden en ik kan ze goed gebruiken voor mijn site en social media kanalen. Ik kan Lonneke zeker aanraden en mocht ik weer eens foto’s nodig hebben, weet ik wie ik daarvoor zal vragen!

Esther
Esther
Wintjes met Esther

“Een leuke middag met prachtige foto’s als resultaat. Ik voelde me door de prettige persoonlijkheid van Lonneke niet ongemakkelijk voor de camera en kreeg de juiste aanwijzingen. De foto’s zijn gemaakt in verschillende settings en zijn een mooie toevoeging aan mijn website en social media. Ik ben er enorm blij mee!”

Hanneke
Hanneke

“Al snel wat het vertrouwd en gezellig. Lonneke gaf hier en daar een aanwijzing of zei wanneer iets mooi was maar verder lieten we het lekker spontaan gaan. 2 Dagen later kreeg ik al een bestand met de foto’s. Ze waren zo mooi geworden! Helemaal wat ik ervan verwacht had en de nabewerking zorgde voor een heel mooi geheel. Bedankt voor de mooie foto’s Lonneke! Ik ga je zeker aanraden en als ik nog eens foto’s nodig heb, weet ik je te vinden!”

Roos
Roos