Lonneke Noordeloos

Ik weet het nog goed. Mijn allereerste fotoreportage in 2016. Enthousiast, maar toch stiekem ook een tikje zenuwachtig. Ik had een prachtig stel voor mijn lens en na 2 gezellig uren, die ontspannen en met veel gelach verliepen, kon ik wel huilen van blijdschap. Dit is wat ik wil. Ik wil fotograferen. 

Sinds dat moment ben ik mij gaan ontwikkelen. Ik heb door de jaren heen ontzettend veel geleerd. Onder andere door mijn Minor aan de Fotovakschool, maar ook gewoon door heel veel te doen. Ik geloof echt dat je alles kan als je het maar heel graag wilt.

Ik heb mij door de jaren heen ontwikkeld tot professioneel branding fotografe voor fashion/lifestyle brands en vrouwelijke ondernemers. Daarnaast fotograaf ik ook bruiloften. Van prachtige bruiloften op het strand, tot een branding shoot voor een kledingmerk op de meest bijzondere locaties. Het vertellen van een verhaal en het vangen van de momenten die echt waardevol voor jou zijn. Dat is wat ik het liefste doe. Ook ben ik dol op styling en dit pas ik in mijn fotografie ook maar al te graag toe. Twijfel niet om mijn hulp te vragen bij het uitdenken van jouw concept. 

Daarnaast reis ik graag met mijn lieve vriend, op wie ik dol verliefd ben, de wereld rond. Ik geniet van al het moois om mij heen en vooral juist van de kleine geluksmomenten. Want daar lopen we allemaal veel te vaak aan voorbij! Ik zou mijzelf  beschrijven als enthousiast en sociaal, maar ook als ingetogen en afwachtend. Deze combinatie zorgt ervoor dat ik tijdens de shoot met een lach op mijn gezicht rondloop, voldoende input geef, maar niet te extreem aanwezig ben. Jij staat in de belangstelling maar wij creëren samen. Een resultaat waar wij samen trots op gaan zijn. 

(aan)vragen en/of opmerkingen?

Interesse in een shoot? Neem vooral contact met mij op via het contactformulier. Ik probeer altijd via twee werkdagen mijn mail te beantwoorden. Check voor de zekerheid altijd even je spam!