Lonneke Noordeloos

Hi! Ik ben Lonneke Noordeloos. Leuk je hier te ontmoeten!

Ik weet het nog goed. Mijn allereerste fotoreportage in 2016. Enthousiast (zoals ik altijd ben) maar toch stiekem ook een tikje zenuwachtig. Ik had een prachtig stel voor mijn lens en na 2 gezellig uren, die ontspannen en met veel gelach en goede gesprekken verliepen, kon ik wel huilen van blijdschap. Dit is wat ik wil. Ik wil fotograferen. 

Sinds dat moment ben ik mij gaan ontwikkelen. Ik heb veel geleerd door onder andere een Minor aan de Fotovakschool te volgen en vooral heel veel te doen. ‘Just do it’ is dan ook mijn motto. Ik geloof echt dat je alles kan als je het maar heel graag wilt.

Ik heb mij door de jaren heen ontwikkeld tot professioneel branding/lifestyle en bruiloft fotografe. Ik focus mij echt op deze twee categorieën. Van prachtige bruiloften op het strand en in het bos tot branding shoots voor sieraden- en lifestyle merken. Elke keer geniet ik er weer van. Het vertellen van een verhaal en het vangen van de momenten die echt waardevol voor jou zijn. Door mijn passie voor styling houd ik ook van het toevoegen van een een stijlvol accent aan de foto’s. Ik wil dat jij de foto’s bekijkt en denkt: ‘ja dit ben ik en dit wilde ik vertellen en uitstralen’.

Daarnaast reis ik graag met mijn lieve vriend, op wie ik dol verliefd ben, de wereld rond. Ik geniet van al het moois om mij heen, van de kleine geluksmoment en ook deze leg ik maar al te graag vast. Ik zou mij beschrijven als enthousiast en sociaal maar ook als ingetogen en afwachtend. Deze combinatie zorgt ervoor dat ik tijdens de shoot met een lach op mijn gezicht rondloop, voldoende input geef, maar niet te extreem aanwezig ben. Jij staat in de belangstelling maar wij creëren samen. Een resultaat waar wij samen trots op gaan zijn. 

(aan)vragen en/of opmerkingen?

Interesse in een shoot? Neem vooral contact met mij op via het contactformulier. Ik probeer altijd via twee werkdagen mijn mail te beantwoorden. Check voor de zekerheid altijd even je spam!