Over Lonneke

HI! Ik ben Lonneke Noordeloos.

Ik weet het nog goed. Mijn allereerste fotoreportage in 2016. Enthousiast, maar toch stiekem ook een tikje zenuwachtig. Ik had een prachtig stel voor mijn lens en na 2 gezellig uren, die ontspannen en met veel gelach verliepen, kon ik wel huilen van blijdschap. Dit is wat ik wil. Ik wil fotograferen.

Sinds dat moment ben ik mij verder gaan ontwikkelen. Ik heb door de jaren heen ontzettend veel geleerd. Onder andere door mijn Minor aan de Fotovakschool, maar ook gewoon door heel veel te doen. Ik geloof echt dat je alles kan als je het maar heel graag wilt.

Inmiddels fulltime branding fotografe voor vrouwelijke ondernemers en fashion/lifestyle brands. Van Coaches, journalisten en vormgevers, tot diverse kleding-en sieradenmerken. Ik vind het geweldig om met zoveel verschillende mensen in contact te komen en een creatief concept tot leven te brengen. 

Ik woon samen met mijn lieve vriend en twee katjes in Leiden en zou maar al te graag over een tijdje ergens in de natuur gaan wonen. Mijn creatieve brein zorgt er namelijk soms ook voor dat ik soms wat overprikkeld ben en daardoor vind ik het ontzettend belangrijk om rustmomenten in te plannen. Een lange wandeling in de zon met een lekker koffietje of het lezen van een goed boek. Word ik blij van!

Ik zie schoonheid in de kleinste dingen. Ik kan ontzettend enthousiast worden van een mooie plek en zie overal een mogelijkheid in om beeld te creëren. Daarnaast ben ik dol op piano spelen, zingen (je betrapt me vaak neuriënd tijdens een shoot) en vind ik het geweldig om te reizen.

Natuurlijk leer ik jou ook heel graag kennen! Twijfel niet om een vrijblijvend kennismakingsgesprek in te plannen. Ik hoor graag wie je bent, wat je dromen zijn en waar je naar opzoek bent. Ik kan niet wachten!https://lonnekenoordeloos.nl/

Enthousiast?

Supertof dat je enthousiast bent! Ik weet zeker dat we iets moois samen gaan neerzetten. De eerste stap is om een kennismaking in te plannen en vanaf daar neem ik je mee in het proces. 

COPYRIGHT © 2022. Lonneke Noordeloos

Algemene voorwaarden