Tegenwoordig zie ik steeds meer startende ondernemers voor mijn camera verschijnen en dat vind ik écht te gek. Het is geweldig om als personal branding fotograaf betrokken te zijn bij het neerzetten van een brand. Ben jij op zoek naar een passend cadeau voor een startende ondernemer uit jouw omgeving? Geef een personal branding fotoshoot cadeau! Lees hier waarom.

Startende ondernemers

Startende ondernemers zijn vaak onwijs druk. Na lang wikken en wegen hebben ze eindelijk de beslissing gemaakt om te starten met hun bedrijf. Maar dan… Naast het creëren van een nieuw aanbod houden startende ondernemers zich ook bezig met randzaken waar ze liever helemaal niet mee bezig zijn. Zoals het maken van een website en het opzetten van de marketing. Wil jij de werkdruk en zorgen van de startende ondernemer uit jouw omgeving verlichten? Dan is een fotoshoot cadeau geven altijd een goed idee!

Wat is een personal branding fotoshoot?

Een personal branding shoot kan één van de cadeau-ideeën zijn om de zorgen van de ondernemer te verminderen. Tijdens deze shoot wordt een bedrijf namelijk neergezet als merk. Met een fotoshoot vergroot je het merk doormiddel van beelden die passen bij de missie, visie en huisstijl van het bedrijf. Lees hier alle informatie over branding fotografie.

personal branding shoot cadeau geven

Een personal branding fotoshoot is een goed cadeau voor startende ondernemers

Mooie beelden weerspiegelen dromen, ideeën en gevoelens meer dan woorden ooit kunnen doen. Mooi beeldmateriaal zorgt er dan ook voor dat potentiële klanten overgehaald worden om een website te bezoeken én om aankopen te doen. Professioneel foto’s zijn dan ook essentieel voor startende ondernemers. Voordat we de shoot inplannen ga ik met de ondernemer zitten voor een strategiesessie. Tijdens deze sessie pluizen we het hele merk uit, zodat we zeker weten dat we tijdens de shoot een sterk merk neerzetten.

De mini-shootdag

Eens in de zoveel tijd organiseer ik een mini shootdag voor ondernemers die met een kickstart aan hun onderneming willen beginnen. Tijdens deze shoot creëren we een mooie basis voor de website en social media kanalen. In 45 minuten maken we een prachtige beeldbank van 10 beelden. Benieuwd naar de volgende editie van de mini-shoot? Schrijf je hier in en ik houd je op de hoogte!

Wil jij een personal branding fotoshoot cadeau geven? Stuur mij een berichtje en dan kijken we samen naar de mogelijkheden!