Als fotograaf uit Leiden zoek ik graag naar de mooiste locaties om jou te fotograferen. Ik als rasechte Leidenaar vind het heerlijk om in mijn eigen ‘buurtje’ een fotoshoot te doen. Wist je dat Leiden súper fotogeniek is? Het wordt niet voor niets de stad van ontdekkingen genoemd. Op deze prachtige plekken in Leiden wil jij voor de (of mijn 😉) camera staan.

De mooiste hofjes

Wist je dat Leiden de stad is met de meeste hofjes in heel Nederland? Leiden telt er in totaal 35. Het zijn echt onontdekte fotogenieke parels. Stedelijke sferen kunnen heel gaaf uitpakken voor bijvoorbeeld een fashionshoot. Het stadse geeft net een dat edgy aspect aan een foto. Als een poortje open is, kun je gerust doorlopen. Als je ze allemaal wil bezoeken, raad ik je aan een VVV hofjestour te doen. Hoe leuk is dat?

De stranden dichtbij Leiden

Naast dat ik vaak shoot in studio’s, ben ik ook dol op buitenshoots. Dit doe ik dan in de duinen, op het strand of zelfs in de zee. De natuur is waar ik rustig van word en met name het geluid van de zee. Het is daarom niet zo gek dat ik veel plezier haal uit buitenshoots. Een ander voordeel is dat je een oneindigheid hebt aan decor. Wil je liever een groenige achtergrond of juist een zachte zandkleur, dan stappen we toch een paar meter door? De natuur biedt je vele creatieve mogelijkheden en kan zomaar een artistiek effect aan je foto geven. Als fotograaf uit Leiden ben ik daarom ook méga blij dat ik zo dichtbij de natuur woon.

Strandshoot by brandingbylonneke - sfeerbeeld favoriete shoot locaties als fotograaf uit Leiden
Strandshoot by brandingbylonneke

De Leidse grachten

De Leidse singels vormen een van de grootste stadsverdedigingswerken van Europa. En het mooie is dat de de structuur van dit werk nog intact is. De grachten lopen dwars door de stad, dus waar je ook bent zul je snel een plekje vinden om prachtige foto’s te maken. Leiden heeft na Amsterdam de stad met de meeste grachten. Over grachten gesproken…

Aan de Amsterdamse grachten ♪

Alhoewel ik graag als fotograaf in Leiden shoot, is Amsterdam ook echt van mijn favoriete steden om te shooten. Dit komt door de veelzijdigheid van de stad. Er is zoveel te beleven en zien. Onder andere ook de karakteristieken grachten. En over Amsterdam gesproken… 😉

Als fotograaf uit Leiden ga ik speciaal naar Amsterdam voor…

Wat mij als fotograaf uit Leiden écht naar Amsterdam doet trekken, is fotostudio Atelier Oost. Deze daglichtstudio gebruik ik regelmatig voor mijn personal branding fotoshoots. De studio is helemaal mijn stijl en je hebt er zoveel mogelijkheden. De strakke, maar toch zachte look zorgt ervoor dat ik met vele klanten daar terecht kan. Door de uitstraling van de locatie is het gemakkelijk om er weer je eigen draai aan te geven. Eindeloze creaties is waar ik gek op ben als fotograaf. Nieuwsgierig geworden naar wat ik allemaal heb gecreëerd in Atelier Oost? Neem dan een kijkje op mijn Instagram en proef de sfeer.

Waar zou jij graag een personal branding shoot met mij willen inplannen?